Students

Stage of afstuderen?

SallandElectronics heeft bijna altijd opdrachten beschikbaar voor de HBO en WO opleidingen informatica, technische informatica, elektrotechniek en smart systems design. De meeste opdrachten zijn zowel geschikt als WO of HBO stage en als HBO afstudeeropdracht.
Alle opdrachten zijn gericht op een periode van ongeveer 100 dagen.

Het is mogelijk om opdrachten in duo uit te voeren, zowel met iemand van de eigen opleiding of juist met iemand van een andere opleiding. Een voor de hand liggend voorbeeld is een samenwerking tussen een informaticus en een elektrotechnicus die samen een product realiseren.

Verder zijn de opdrachten redelijk flexibel en kunnen ze aangepast worden. De opdracht zoals deze geformuleerd is wordt eigenlijk altijd in overleg met de student aangepast aan de hand van de competenties en wensen van de student.

Het is ook mogelijk om zelf een richting aan te geven, zoals een voorkeur om iets met FPGA's of met een andere specifieke techniek te doen die je interesse heeft. Mogelijk hebben we nog een vraag liggen waar we een opdracht van kunnen maken.

Als je een opdracht in duo wilt doen of juist niet dan is daar vaak wel een oplossing voor te vinden. Dit onder andere doordat de aftudeerders/stagiaires als team werken, ook als ze aan verschillende opdrachten werken.

Opdrachten periode vanaf februari:

Flexibel Teststation
Ontwerp en maak een uitbreiding (elektronica) voor ons testsysteem waarmee we met behulp van een 3D printer snel een nieuwe test kunnnen realiseren voor nieuwe producten. 

RobotLaserWars 
Breid onze lasergamende robots uit. Er moeten ultrasone sensoren, RFID en 3D vision aan de hardware toegevoegd worden. Verder moet de first-person-shooter spelomgeving op de PC uitgebreid worden zodat de ultrasone sensoren gebruikt kunnen worden om tegenstanders te detecteren en RFID tags gebruikt kunnen worden om munitie op te rapen. Ook moet het mogelijk worden om als speler te respawnen in een andere robot.

Contact

Als je interesse hebt in een stage of afstudeerplek bij SallandElectronics kun je een mailtje sturen naar info@sallandElectronics.nl

 

© 2011-2018 SallandElectronics